stap 1

Ga naar de shop en kies welke stekjes je wil, je hebt keuze uit drie maten. 3 stekjes, 6 stekjes of 9 stekjes. Zo is er voor ieder wat wils! Hoe groter je stekpakketje, hoe groter de keuze uit ons assortiment!

stap 2

Klik het door jou gekozen stekpakketje aan. Nu krijg je de lijst met stekjes te zien die beschikbaar zijn om jouw pakketje zelf samen te stellen. Je kunt van ieder stekje één selecteren.
Kies de stekjes die jij wil kopen. ♥

stap 3

Controleer goed of de hoeveelheid stekjes overeen komt met het pakketje dat gekozen is! als dit minder of meer stekken zijn krijg je een foutmelding en kun je de bestelling niet plaatsen.

stap 4

Koop de door jou uitgekozen stekjes! Omdat wij milieubewust verzenden komen ze in een brievenbus doosje. Scheelt ons weer verpakking, en jij hoeft er niet voor thuis te blijven, perfect!

Ook grote urban jungles beginnen klein 😉

Stekfabriek is dé online winkel om jouw stekjes te kopen. De mooiste, groenste (of roze, of met stippen) stekjes en baby plantjes, snel en gemakkelijk bij jou op de deurmat bezorgd. Wil je online zeldzame stekjes kopen? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Stekjes kopen vanuit België? We got you, wij verzenden namelijk ook naar België!

Bij Stekfabriek staat kwaliteit bovenaan, wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij stekjes koopt die ook echt gaan groeien! Heb jij al eens je eigen kamerplanten gekweekt? Wij zijn hier echt helemaal stekgek. Er is niets leuker dan je eigen baby plant opkweken. En onthou; alle urban jungles beginnen klein ;).

Kies jij ervoor om een pakketje stekjes samen te stellen? Of ga je toch voor ons alocasia baby pakket? Misschien ben je w op zoek naar stekjes van zeldzame kamerplanten. Hoe dan ook ben je bij stekfabriek aan het juiste adres voor jouw nieuwe stekjes pakket! Je kunt bij ons ook terecht voor gave houten stekhouders met extra grote reageerbuisjes, zodat jouw stekjes goed de ruimte hebben om te wortelen!

Ben je nieuw met stekken? Dan vertellen we je graag meer over de verzorging van de planten. We vertellen je ook graag of de planten giftig zijn voor je huisdier, en hoe makkelijk ze te verzorgen zijn. Vet handig! Bij je bestelling zit ook een uitleg voor je bestelling, zodat je direct aan de slag kunt.

Stekjesbox met 9 stekjes