✿ ♥ Alles wat je aandacht geeft groeit ♥ ✿

Grote dromen beginnen klein, net als onze stekjes! Kweek je eigen kamerplanten op met een mooie stekjesbox, of twee, mag natuurlijk ook ;) Op zoek naar stekken van bijzondere kamerplanten? We got you! Wat je nodig hebt? Water, zonlicht en een gezonde dosis geduld! Moet lukken toch?

Wat Stekfabriek zo bijzonder maakt? Simpel; onze stekjesboxen. Wij bieden jou namelijk de unieke kans om het groeiproces van je kamerplant van begin tot eind zelf te doen! Hoe gaaf is dat? Bij ons koop je stekjes van de beste kwaliteit, vers bij ons uit de kas! We begrijpen natuurlijk dat je graag verrast wil worden, daarom hebben wij een groot assortiment stekjes! Op zoek naar Alocasia stekjes? Of is een Calathea of Epipremnum stekje toch meer jouw ding? Geen probleem, we got you! In onze stekjesbox zit een uitleg waarin we jou het fijne van het vak uitleggen, en wat de beste verzorging is voor de stekjes die jij koopt! We vertellen je ook graag iets over de symboliek van de plantjes. Handig, als je er nog eens een cadeau wil geven! En laten wij nu ook nog eens echte cadeau-freaks zijn, waardoor jouw stekjesbox een cadeautje is om te ontvangen! Dat is trouwens niet alles, onze verpakkingen zijn namelijk ook nog eens milieubewust. Zo helpen we allemaal elkaar een handje!

We helpen je graag met jouw eigen stekjes avontuur en maken er graag een feestje van, van begin tot eind! Want je eigen kamerplanten kweken is leuker! Heb je een specifieke vraag over de verzorging van een stekje of wil je ze graag met ons delen? We staan voor je klaar! Stuur ons een bericht via instagram! Of neem contact op via de site.